MacBook Touch Konsept Tasarımı Görülmeye Değer

MacBook Touch

Kuşkusuz ki adından çok ciddi anlamda söz ettirecek olan MacBook Touch konsept tasarımı internet üzerinde bizlere sunuldu. ShiftDelete ekibi ile birlikte edindiğimiz bu bilgi, bizlere de resmen “KEŞKE GERÇEKTEN ÜRETSELER” dedirtti. Kim bilir, Apple şirketi tüm kullanıcıları için bomba gibi bir sürpriz ile birlikte bu konsept normlarına sahip bir ürün geliştirme yoluna gidebilir.

MacBook Touch Concept

Tamamen Dokunmatik Teknoloji

Konsept tasarımı adından da anlaşılabileceği üzere tamamen görsel normlarda hazırlandı. Hatta ekranın alt kısmında yer alan Dock panelini dahi klavye alanının üstüne kaydırdılar. Bu da beraberinde çok daha modern bir görünümü getirdi. Çerçevesiz ekran, tasarımda göze çarpan bir diğer seçenek olarak adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Apple Pen ile Grafik Tablet Deneyimi

Çizen arkadaşımız baya baya çok yönlü düşünme konusunda yaratıcı gibi görünüyor. Apple şirketinde çalışsa ciddi anlamda faydalı olur gibi. Apple Pen konsepti ile çizim özelliklerini de getiren bir dokunmatik panel. Aslında şekilden şekile girebilen bir dokunmatik panelden bahsediyoruz ki bu da önemli bir deneyim olarak dikkatleri çekiyor.

Şaşırtıcı bir deneyim olur. Üretilir mi, üretiliyor mu? Bu tasarımcılar bu haberleri nasıl alıp da bu tarz mükemmel örnekler çıkarıyor gerçekten şaşılacak bir şey. Ancak eğer gerçekten cihaz gelecek ise takdire şayan bir durum ortaya çıkar ve bu cihaz ciddi paralara ciddi satış rakamlarına ulaşır diye iddia ediyorum.