VRChat Sosyal Sanal Gerçeklik Oyunu Yayılıyor

VRChat

Sanal gerçeklik oyunları içerisinde çok ciddi anlamda trend hale gelen VRChat. kısa zaman içerisinde etkileşimli bir oyun olması nedeni ile de milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşarak bu anlamda ulaşılması güç bir rekor kırdı. Oyun aslında ülkemizde bir dönem bilgisayarlarda oynamakta olduğumuz SANALİKA tarzı gerçek kişiler ile oynanan bir sosyal yaşam oyunu.

Başka oyuncular ile tanışmak, yaşamı idame etmek. Sims’de aslında bu oyun ile benzer özellikler taşıdığı için yine ön planda tutulması gereken oyun seçeneklerinden birisi olarak da dikkatleri çekiyor diyebiliriz sanırım.

VRChat Oyunu

Sosyal Etkileşim ve Flört Platformu

Oyun içerisinde tamamen gerçek oyuncular ile etkileşim içerisinde sorunsuz bir şekilde oynayabilme şansına erişeceksiniz. Dediğimiz gibi oyun kapsamlı ve grafik anlamında da çok iyi seçenekleri sunan oyunlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Sanalika ülkemizde daha çok flört platformu olarak kullanılmıştı.

Şimdilerde ise bu oyunda da insanların flört arayışları dikkat çekiyor ancak sadece bununla sınırlı kalmıyor. Oyunda farklı bir hayata başlıyorsunuz ve aslında bu hayatı da tamamen sizler kontrol altına alıyorsunuz. Kısacası her şey sizlerin elinizde oluyor.

Dilerseniz arkadaşlarınız ile kamp toplulukları kurarak etkileşim içerisinde oynayabiliyorsunuz. Dilerseniz oyun içerisinde de kendi gruplarınızı kurarak yardımlaşma şeklinde ilerleme şansı sizleri bekliyor. Bu oyun sanal gerçeklik tutkunları için çok çok iyi bir oyun olacak. Kesinlikle denemenizi şiddet ile tavsiye ediyoruz.