Çok büyük umutlar ile geliştirilen iPhone X üretimi ile alakalı durdurulacağına yönelik haberler söz konusu. Aslında hakları var. Fiyatı çok yüksek, beklenilenin dışında çok fazla seçenek sunmuyor. En farklı özelliği şüphesiz ki çerçevesiz ekranı. Dünya genelinde büyük ilgi göreceğini tahmin etmiştik. Ancak ne yazık ki Apple şirketi bu sefer baltayı taşa vurmuş gibi görünüyor.
Her sene çıkardığı telefonlar ile ciro hedeflerinin kat ve kat üstüne çıkmaya alışık bir Apple şirketinden bahsediyoruz. iPhone 8 ile birlikte tanıtılan iPhone X modeli, aslında yenilikçi seçenekleri bizlere sunuyordu. Ancak fiyatı bile insanları uzaklaştırmak için başlı başına büyük bir etken olarak dikkat çekiyor.
iPhone X Üretimi Rafa Kaldırılabilir
Tabi ki dedikodular çok sağlam kaynaklardan gelince web sitemiz içerisinde de bu konuyu siz değerli okuyucularımıza sunmak gerek. iPhone X, tasarımı ile dikkat çekiyor olabilir. Kamera özellikleri ile de fark yaratıyor olabilir. Ancak her ne olursa olsun hiçbir telefona TL bazında konuşmamız gerekirse 8000 TL verilmez.
Dolayısı ile insanlar da bu telefona çok fazla ilgi göstermiyor. iPhone 8 satışları şuan için beklenen seviyede ilerliyor. Dolayısı ile bu seviye, Apple şirketini her zaman olduğu gibi ciro hedefi olarak yükseltiyor. Ancak iPhone X, diğer modellerden elde edilen gelirin zarara dönmesini sağladığı için yakın zamanda durulabilecek bir proje.
Yorumlar