PES 2019 Resimleri ve Bilgileri Gelmeye Başladı

PES 2019

Dünyanın en çok oynanan ve heyecan ile yeni beklenen oyunu PES 2019 resimleri ve bilgileri ile alakalı seçenekler sızdırıldı. KONAMI ve EA Sports şirketleri arasında ki kıyasıya rekabet kısa zaman içerisinde daha da büyüdü. Hal böyle olunca ele alınacak seçeneklerin niteliği de arttı. PES 2019 oyunu ile alakalı olarak bilgiler sızdırılmaya başlandı.

Oyun içerisinde yine EFSANELER MODU yer alacak. Grafiksel detaylar da adından ciddi anlamda söz ettirecek. Elde ettiğimiz bilgilere göre ise grafikler ciddi anlamda kendisini daha fazla ön plana çıkaracak.

PES 2019 Yenilikleri Nasıl Olacak?

Bu oyunun FIFA serisi ile yarışabilmesi için başta lisans sorununu ortadan kaldırmaları gerekiyordu. Nitekim bunu çok ciddi şekilde başardılar. Dolayısı ile kısa süre içerisinde büyük bir başarı doğabilir. Başlıca yenilikler şu şekilde;

  • Lisanlı liglerin sayısında kayda değer bir artış sağlanacak.
  • MyClub modu komple elden geçirilecek. FIFA’daki haftanın oyuncusu, ayın oyuncusu gibi özel futbolcu versiyonları eklenecek.
  • Yeni şut ve pas animasyonları ve 11 farklı ‘trick’ animasyonu eklenecek.
  • 4K HDR desteği ile akıcı ve gerçekçi grafikler sunulacak.
  • Yeni lig lisanları ve daha gerçekçi transfer sistemiyle Master League modu daha da keyifli hale gelecek.

Taraftar grafiklerinde özellikle kayda değer bir yapay zeka görünümü kendisini gösterecek. Borussia Dortmund takımının da lisanslı olacağını burada net şekilde görebilme fırsatına da sahip oluyoruz.