2019 BMW X4 Tanıtıldı, İşte Özellikleri

2019 BMW X4

Dünya genelinde heyecan ile beklenen araba modellerinden birisi olan 2019 BMW X4 modeli resmen internet üzerinde tanıtıldı. Tasarımı nedeni ile dünya genelinde çok ciddi anlamda fark yaratan bu araç modeli, yeni sürümü ile de dikkat çekiyor. Göz alıcı bir renk, esnek ve kaliteli omurgası ile her anlamda fark yaratan bir araç modeli olduğunu net olarak söyleyebiliriz.

BMW, bu aracını iki ayrı model olarak sizlere sunacak. Bu modeller ise X4 xDrive30i ve X4 M40i olarak karşımıza çıkacak. İki model ile alakalı olarak da bilgiler sunalım istiyoruz.

2019 BMW X4 Özellikleri

Türkiye genelinde özellikle üst seviye araçlar içerisinde en dikkat çekici seçenek, şüphesiz ki BMW. Bu araç modeli ile birlikte müşterilerine esnek seçenekleri sunuyor. Multimedya ekranı ile de ciddi anlamda fark yaratıyor. Hemen özellikleri üzerinde duracak olursak;

  • 2 Lt. 4 Silindir / 3 Lt. 6 Silindir Motor Seçenekleri
  • 248 Beygir ve 335 Beygir Güç Üretimi
  • 150 KM hıza bir motor tipi 6 saniyede, diğer motor tipi 4.6 saniyede çıkabiliyor
  • 10.25 inç boyutlarında dokunmatik ekran
  • Adaptif sürüş kontrolü, şerit kontrolü, otomatik acil fren, kör nokta tespiti sistemleri
  • Sport, Comfort ve Eco Pro sürüş seçenekleri

Araç modeli her anlamda fark yaratacak. BMW, her zaman olduğu gibi üst seviye seçenekleri sizlere sunuyor. Dolayısı ile en güncel seçenekleri haber geldikçe sitemiz içerisinde sizlere sunma yoluna gideceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.