2019 Toyota RAV4 Rakiplerini Kıskandıracak

2019 Toyota RAV4

Dünya genelinde tanıtılmasının ardından adından söz ettiren 2019 Toyota RAV4 ile alakalı detayları sizlere sunalım istedik. Otomobil teknolojileri de ciddi anlamda aldı başını gidiyor ve bizler bu anlamda sürekli daha yeni seçenekleri sizlere sunmak istiyoruz. Toyota, Hybrid motor teknolojisi konusunda tam anlamı ile bir dünya markası olarak adından söz ettirdi de diyebiliriz sanırım.

Toyota RAV4, SUV sınıfının en iyi otomobillerinden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Özellikle 2019 modeli ile birlikte çok daha ciddi anlamda dikkat çekiyor.

Son derece geniş, ferah, konforlu ve en az bu kadar da performanslı bir otomobil olduğunu net şekilde söyleyebiliriz. Görüntü olarak tamamen boyut değiştirmiş ve bizlere bir nevi ESCALADE deneyimi sunan otomobiller arasında da yer alıyor. Hal böyle olunca bizde elimizden geldiğince alternatifler üzerinde durma yoluna gidiyoruz.

Tam anlamı ile genişlik ve teknolojinin beraberinde gelen harika bir uyum. Aracın dilediğiniz bölgelerini kişiselleştirme şansına sahip olabiliyorsunuz. Toyota markası, bu otomobili ile birlikte A+ müşteri sınıfı ve üzerini ciddi anlamda etkisi altına alacak. Öyle ki ülkemiz pazarında da yine adından söz ettiren otomobillerden birisi olacak.

Motor segmenti açısından da yine Toyota markasının en iyi örneklerinden birisi olarak dikkat çeker. Dual VVT-i motoru ile birlikte performansın doruklarına çıkacaksınız. Akıllı motor sistemi olduğundan dolayı ise her usta buna elini süremez. Dolayısı ile her anlamda eşsiz.

2019 Toyota RAV4