Microsoft Office Uygulamaları Artık Chromebook’da

Chromebook Microsoft Office

Google şirketi tarafından geliştirilen Chromebook, kısa zaman içerisinde adından çok ciddi anlamda söz ettirdi. Android altyapısını kullanarak geliştirmiş olduğu bu bilgisayar modeli ile internet ve teknoloji dünyanın en çok konuşulan şirketi oldular. Bilgisayar olarak tasarlanan ancak birçok uygulamayı çalıştırmayan ya da desteklemeyen sisteme artık yenilikler tüm hızı ile dahil edilmeye başlandı.

Microsoft Office Chromebook sürümü, tüm denemelerin ve geliştirmelerin ardından resmen Google Play üzerinde yayınlandı. Tüm uygulama modellerini Chromebook düzeninde güncelleyen şirket, aynı zamanda stabil çalışabilmesi için de çok ciddi değişimler sağlayarak BETA sürüm denemelerini bitirdi ve FULL sürüm olarak Play Store üzerinde yayınladı.

MS Office Chromebook Sürümü

10.1 inç Modeller için Ücretsiz

Uygulama, an itibari ile markette resmen yer alıyor ve 10.1 inç sürümleri için yine ücretsiz olarak bizlerin beğenisine sunuluyor. Özellikle iş hayatında MS Office yazılımları olmazsa olmazlardan birisi. Chromebook, iş hayatında daha fazla tercih edildiğinden dolayı bu haber birçok kesimin merak ile beklediği ve araştırdığı seçeneklerden birisi olarak dikkatleri çekiyordu.

10.1 inç üstündeki ekran boyutlarında da abonelik talep edilerek sunulacak olan bu hizmette ücretler normalden çok çok daha uygun olacak.

Google Play Store’da Sizlerle

BETA denemeleri oldukça uzun bir zaman aldı. Dokunmatik stabilizasyonlar, ekran boyutlarına göre ayarlamalar ya da bu gibi aklınıza gelebilecek birçok seçenek üzerinde itina ile duruldu. Nitekim sürecin sonunda yazılım tamamen düzenlenerek ücretsiz olarak yayınlandı.

MS Office paketi içerisinde yer alan tüm uygulamaları içerisinde barındıran bu güncelleme ile birlikte kullanımda herhangi bir sorun olmayacak ve güven içerisinde devam edeceksiniz.