Office 2019 Geliyor

Office 2019

Microsoft şirketinin kısa süre içerisinde çıkarmayı planladığı Office 2019 ile alakalı bazı seçenekler ön plana çıkmaya başladı. Bildiğimiz gibi ofis yazılımları dediğimiz zaman ön plana çıkan başlıca seçeneklerden birisi de MS Office. Microsoft şirketi tarafından geliştirilen bu sistem, adından ciddi anlamda söz ettiriyor da diyebiliriz.

Arayüz anlamında mükemmel ötesi bir seçenek olarak dikkat çeken yazılım, kısa vadede tüm beklentilerinizi enine boyuna karşılayacak. Ancak birkaç farklı kötü haber de gelecek gibi. Bunlardan ilkini de sizlere elimizden geldiğince sunma yoluna gideceğiz. Hemen konu hakkında elimize geçenleri sunalım.

MS Office 2019

Sadece Windows 10 ile Çalışacak

Microsoft şirketi, belli ki Windows 10 işletim sisteminin yaygınlık seviyesinden pek de memnun değil gibi görünüyor. İşletim sistemi, performans anlamında birçok insanın olumsuz yorumları ile karşımıza çıkıyor. Hal böyle olunca yeni seçenekleri de değerlendirmemiz gerekiyor şüphesiz.

En kötü haber de sanıyorum ki sadece Windows 10 ile çalışacak olması. Microsoft şirketi zaman içerisinde bu konu ile alakalı olarak çok ciddi anlamda tepkiler alacak gibi. Ancak yinede yakın bir zaman dilimi içerisinde olacakları kimse bilemez.

Tıkla – Çalıştır Sistem

Yama yazılımcılarının kullandıkları bir sistemi Microsoft şirketi de kendi üzerine almış gibi görünüyor. Office 2019 yazılımı tıkla – çalıştır olacak. Kısacası dilediğiniz yerde taşınabilir olarak sorunsuz bir şekilde kullanabilme şansına sahip olacaksınız. Windows 10 işletim sistemi çözümünü de sanırım böyle üretiyorlar.