2017 Google Türkiye En Çok Aranan Kelimeler Listesi Açıklandı

Google 2017 Arama Trendleri

Her sene merak ile beklediğimiz seçeneklerden olan 2017 Google Türkiye en çok aranan kelimeler listesi resmi olarak açıklandı. Ülkemiz insanlarının her ne olursa olsun Google arama motorundan vazgeçmediklerini biliyoruz. Yandex biraz kullanıcı çekmeyi başardı ancak dünyanın en iyilerinden birisi olan Google bu anlamda muazzam seçeneklerde sunuyor diyebiliriz sanırım.

Ciddi anlamda fark yaratan kelimelerin olduğunu söyleyebiliriz ancak yine de Google, bu anlamda verileri sosyal mesaj veren bir video ile yayınladı. Gerçekten ilgi çekici bir seçenek olduğunu da söyleyebiliriz.

Google Türkiye 2017 Arama Verileri

Özellikle dizilere çok fazla ilgi göstermişiz sanırım. Game of Thrones bizde de kendisini ön plana çıkarmış. Adamlar boşu boşuna dünyanın en büyük kapsamlı ve en çok ilgi gören projelerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Ülkemiz genelinde ki arama verileri güzel bir görsel ile resmen açıklandı. Şimdi bu konu üzerine eğilim göstereceğiz.

2017 Google Türkiye Arama Verileri

Listemizin ilki bu şekilde. Özellikle zengin olmayı hedefleyen bir kesim de bu anlamda ciddi anlamda arama yapmış. Yerli dizi projelerimizden Fi ön plana çıktığı gibi aynı zamanda bir de KARA CUMA araması dikkat çekiyor. Referandum sonrası başkanlık sistemi de baya baya aranmış gibi görünüyor.

Diğer bir sayfa da bu. Vatan Şaşmaz’ın ölümü gündemi çok ciddi anlamda sarsmıştı. Hal böyle olunca da bizler, çok fazla aramışız. Çağatay Akman, yine şaşırmadığımız üzere en çok aranan diğer isimler olarak da dikkatleri çekiyor.