2019 Ford Focus Hatchback Karşınızda

2019 Ford Focus Hatchback

Uzun bir süredir tanıtılmasını heyecan ile beklediğimiz 2019 Ford Focus Hatchback resimleri ile resmen karşınızda. Bomba gibi bir araç geliştirilmiş. Ford, bu anlamda bir çizgi tutturdu ve bu çizgi dışına çok fazla çıkmama kararı aldı. ABD merkezli ve ülkemizin de en çok tercih edilen, sevilen markalarından birisi olduğunu net bir şekilde sizlere söyleme şansına sahibiz.

Aracın ağırlığını 88 kilo azaltmayı başaran şirket, bu otomobili ile birlikte yakıt sarfiyatı konusunda da ideal adımlar attı. Kısacası yeni otomobil her anlamda ciddi şekilde fark yaratacak bir araç olacak.

Motor Seçenekleri Anlamında da Muazzam

2019 Ford Focus hatchback 1.0 ve 1.5 litre hacimli EcoBoost benzinli motorun yanı sıra 1.5 ve 2.0 litre hacimli yeni EcoBlue dizel motor seçeneklerine sahip. Dolayısı ile yeni nesil ekonomik bir Ford modeli arıyor iseniz bu araç sizler için en ideal seçeneklerden birisi olacak.

Aracın iç mekan tasarımı da çok ciddi anlamda dikkat çekiyor. Teknoloji açısından da Ford otomobillerin ne adar ileride olduğunu biliyoruz. Aklınıza gelen tüm otomobil teknolojilerinin bu otomobil içerisinde olduğunu düşünün. Her anlamda muazzam bir otomobil geldi.

Türkiye fiyatları ile alakalı olarak henüz net bilgiler söz konusu değil. Aracın genel itibari ile spor bir tasarımı benimsediğini net şekilde söyleyebiliriz. Özellikle varsayılan mavi rengin inanılmaz bir albeni kazandırdığını da söyleyelim. Kısacası otomobil her anlamda kendi standartlarını belirliyor.