2018 Yılının En İyi Android Oyun ve Uygulamaları

2018 Yılının En İyi Android Oyun ve Uygulamaları

Google şirketi tarafından resmi olarak açıklanmakta olan 2018 yılının en iyi Android oyun ve uygulamaları ile alakalı bilgiler sunacağız. 2018 yılının ilk çeyreği için geliştirilen uygulamalar internet üzerinde ciddi anlamda yer almaya başladı. Google şirketi de resmi olarak şimdi değerlendirmelere başladı. Nitekim indirme rakamları da bu anlamda dikkate alınıyor ciddi şekilde.

Android oyun ve uygulamalar içerisinde en ideal seçenekleri sizler için Google şirketi seçti. Dolayısı ile çok daha ideal seçenekler sizlere sunulacak. Şimdi incelemelerimizi en ince ayrıntısına kadar inceleme yoluna gidelim. Aşağıdaki uygulama ve oyunlar, sizler için de yine en ideal seçenekleri enine boyuna sunacak.

1tap (Ücretsiz)

Acorns (Ücretsiz)

Airbnb (Ücretsiz)

Fabulous (Ücretsiz)

Stocard (Ücretsiz)

Bunlar uygulamalardan bazıları olarak ciddi anlamda ön plana çıkıyor. Uygulamalar, indirme rakamları ve müşteri puanları ile de fark yarattı diyebiliriz. Hal böyle olunca merak edilen birçok yeni seçenek ön plana çıkıyor. Aşağıda inceleyebileceğiniz oyunlar da yine en çok indirilenler arasında. 2018 yılının ilk çeyreğinin en başarılı oyunlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Agent A (9,99 TL)

Bit Heroes (Ücretsiz)

Bloons Supermonkey 2 (3,89 TL)

Dancing Line (Ücretsiz)

https://www.youtube.com/watch?v=bnEd8yE72bw

gibi oyunlar da bu anlamda başarılı liste içerisinde yer almaktadır. Kısacası her anlamda ön planda tutulması gereken uygulama ve oyunları yukarıda inceleyebilirsiniz. Daha fazla merak ettiğiniz seçenekler ile alakalı olarak sitemizi günlük olarak tekip etmeyi ihmal etmeyin.