5000 Dolarlık Elektrikli Araba İncelemesi

77% Ortalama Puan

5000 Dolarlık Elektrikli Araba İncelemesi

5000 dolara elektrikli araba olur mu demeyin! Çin’de her şey olabiliyor. Çinli bir firma olan Shandong Gaia New Energy firmasının ürettiği elektrikli araba 5 bin dolara ama toptan olarak satılıyor. 100 araç aldığınızda ise bu fiyat 4.200 dolar civarında

Tasarım
%75
Performans
%78
Pil Kapasitesi
%79
Garanti
%78
Kalite
%74
Fiyat
%78

5000 dolara elektrikli araba olur mu demeyin! Çin’de her şey olabiliyor. Çinli bir firma olan Shandong Gaia New Energy firmasının ürettiği elektrikli araba 5 bin dolara ama toptan olarak satılıyor. 100 araç aldığınızda ise bu fiyat 4.200 dolar civarında. Daha fazla alım için fiyat daha da düşüyor. Alibaba sitesi üzerinde 5 yıldır satışlarını sürdüren firmanın bu ürünü incelenmeye değer olduğu için siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik.

4 Wheel Electric Car Özellikleri

Araç, dünyanın en ucuz elektrikli araba ünvanını taşıyor olabilir. Maksimum 60 km/h hız yapabilen bu aracın 3.48 m uzunluğu, 1.55 m genişliği ve 1.63 m yüksekliği var. 4 KW bir elektrik motoru var. Pili 10 saatte şarj olabiliyor. Ucuz elektrikli araba, ISO9001 sertifikasına da sahiptir. Aracın ağırlığı 800 kg olarak dizayn edildi. Hafif olmasının nedeni, yükü azaltmak… Batarya için farklı seçenekler var. İstediğiniz kadar uzun menzilli batarya taktırabiliyorsunuz. Araç 220 volt AC ile şarj edilebiliyor.  Fotoğraflardan bir cipi andıran bu ucuz elektrikli araba alımlarını toptan yapmak için şirkete gidebilirsiniz.

Elektrikli Araba Fiyatları Arasında Uçurum var

Elektrikli araba üreten firmaların tanınmış olanlarının ürettiği araba modelleri fiyatları 30-40 bin dolar civarında satılıyorlar. Ama Çin’e yani elektronik ve bataryanın kaynağına gittiğinizde fiyatlar çok makul olabiliyor. Farklı renklerde kaportaya sahip hafif ve şehir içi kullanımlar için ideal olan bu araçlar içinde farklı tasarımlar da bulabilirsiniz.