Xiaomi Poco F2 İncelemesi

86.7% Ortalama Puan

Xiaomi Poco F2 İncelemesi

388 dolar fiyatla satılan Xiaomi Poco F2 telefonu beklenen modellerden biri... Android 9.0 işletim sistemi ile çalışan bu telefon, 8 çekirdekli ve her çekirdeği 2,84 GHz hızda çalışan bir işlemci taşıyor.

Tasarım
%84
Şarj Süresi
%88
Donanım
%85
Batarya
%86
Kalite
%89
Fiyat
%88

388 dolar fiyatla satılan Xiaomi Poco F2 telefonu beklenen modellerden biri… Android 9.0 işletim sistemi ile çalışan bu telefon, 8 çekirdekli ve her çekirdeği 2,84 GHz hızda çalışan bir işlemci taşıyor. Snap Dragon 855 şu ana kadar üretilen en hızlı işlemci olması vesilesi ile hızlı telefon isteyen müşterilerin vaz geçilmezi olmaya devam ediyor. Bu makine de bu işlemciyi taşıyor. Ayrıca 6 GB ram donanımı, bu işlemciyi tamamlıyor.

Xiaomi Poco F2 Özellikleri

Görüntüleme özelliklerine gelince; 6,3 inç ekran boyutu olan bu cihazın çözünürlüğü 1080 x 2340 p olarak belirlenmiş ve ekranı ıPS LCD teknolojisine sahiptir. Kamera özelliklerine gelince; 20 MP ön selfie kamerası var ve led flaş özelliği taşıyor. Dahası arka kameralar 3 adet olarak belirlendi ve 16 mp yanı sıra 8 ve 5 MP çözünürlükteler.

Pil kapasitesine gelince; pili de 4100 mAh kapasitededir. Ama ne yazık ki USB C tipi bağlantı soketi yok.  Çift SIM desteği olan cihaz, parmak izi sensörü, OTG usb desteği sunuyor. Ek alan isteyenler için, 128 GB genişletilebilir alan imkanı var. Xiaomi Poco F2 telefon modelinin mükemmel bir ekranı olduğunu söyleyebiliriz, bataryası da harika ve sizlere mükemmel video resim çekme imkanı verebilir. Fiyatı da makul olan bu cihazı almak için Haziran ayının sonlarını beklemeniz gerekiyor.

Xiaomi Poco F2 Fiyatı

388 dolar fiyatla satışa sunulması planlanan cihazın rakiplerine oranla fiyatı yüksek değil. Üretici şirket de oldukça güçlü…