2019 Yılının En İyi Telefon Modelleri

2019 Yılının En İyi Telefon modelleri listesini siz değerli okurlarımız için hazırladık çünkü yüzlerce üretici firma, binlerce farklı beklentiyi farklı kulvarlarda yarışarak karşılamaya ve ceplerini doldurma gayreti içindeler.

 

Xiaomi Mi A2 Telefon Modeli

En iyi telefon modelleri arasında yer alan Xiaomi Mi A2 modeli hem fiyatı hem de kaliteli donanımları ile büyük bir pazara sahip… Bu telefon donanım özellikleri açısından Mi 6x’in bir kopyasıdır. Ekran teknolojisi IPS teknolojisine dayanıyor. Cihaz 5.99 inç ekrana sahiptir ve  çözünürlük Full HD + teknolojisini barındırıyor. Bu telefonun avantajlarından biri uzun ve dayanıklı pil ömrüdür. Güçlü bir işletim sistemi var ve 3000 mAh pili bir günlük çalışma için son derece yeterlidir. Qualcomm Snapdragon 660 işlemci taşıyan bu telefonda RAM yapılandırması 4 ila 6 GB arasında olabilmektedir. Benzer şekilde, dahili hafıza  alıcının seçimine kalmıştır, alıcının seçimi 32, 64 ve 120 GB dahili kalıcı hafıza  seçeneklerinden biri olabilir. Cihazda ana kamera 12 MP ve 20 MP çift modül ile temsil edilir.

 

Redmi not 7 pro Modeli

Fiyat  ve kalite açısından bakıldığında en iyi akıllı telefonlar listesinde olmayı hak eden bir cihaz olarak Redmi Note 7 Pro modeli göz ardı edilemez. Çinli üretici şirket, ürünleri ile  son moda çözümlere ayak uyduruyor, bu yüzden 13 MP sensörlü bir selfie kamerası AI Face Unlock kimlik doğrulama teknolojisini destekler. İçinde, 11 nm işlem teknolojisine dayanan daha güçlü bir Snapdragon 675 işlemci olduğunu belirtmekte fayda var. Buna göre, premium model biraz daha hızlı ve daha ekonomiktir. Modelin akü kapasitesi 4.000 mAh seviyededir.

 

Huawei Mate 20 lite Telefon

İyi bir çerçevesiz akıllı telefon arıyorsanız, Huawei Mate 20 Lite size göre… 6.3 inç FHD + ekranlı Mate 20 lite  2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahiptir. 12 nm işlemci mimari teknolojisi temelinde oluşturulan güçlü bir Kirin 710 işlemci ile güçlendirilmiştir. Çip, 3.750 mAh batarya tüketimini azaltıyor ve kamera verimliliğini arttırıyor.Ana sistemde f / 1.8 diyafram açıklığına sahip olan 20MP + 2MP modül vardır. Fotoğraflar oldukça etkileyici olan Mate 20 Lite  yapay zekaya sahip kameralar kullanıyor.

 

Samsung Galaxy A50 Modeli

Bu telefon fiyat kategorisinde yeterince güçlü bir akıllı telefon olarak çok satıldı ve Samsung şirketini oldukça memnun etti. Geniş formatlı akıllı telefon çerçevesiz bir tasarıma sahip… Süper AMOLED ekran ön yüzünün yüzde 85’ini kaplar. 6.4 inçlik ekranı, zorlu oyunlar için bile performansını düşürmüyor. 8 çekirdekli Exynos 9610 /8 çekirdekli yongasını karşılıyor. 4 GB ve 6 GB ram versiyonlarını satın alabilirsiniz. Benzer şekilde Rom 64 GB ve 128 GB seçeneklerle geliyor. Ana kamera 25 MP olmak üzere üç modülden oluşuyor. Bu, saniyede 30 kare frekansında 2160p çözünürlükte video çekmek demektir ki bu harika bir özellik.

 

Xiaomi Mi Mix 2S Modeli

Çinli firmanın ürünü olan Xiaomi Mi Mix 2S en çok  satan modeller arasında çünkü üçük çerçeveli minimalist tasarıma sahip ve  yenilikçiliğin sembolü olarak karşımızda duruyor. Cihazda Qualcomm Snapdragon 845 ve Adreno 630 GPU ile birlikte, zorlu oyunlarda bile mükemmel performans gösteriyor. 5,99 inç ekranın çözünürlüğü 1080×2160 piksele çıkıyor. Kamera, ciddi bir potansiyele sahiptir. 12  MP  çift modül, yüksek kaliteli fotoğraflar sunuyor. İlk sensör geniş açılı çekimden, ikincisi arka planı bulanıklaştırmaktan sorumlu olarak çalışıyor. Ek olarak, optik stabilizasyon bu kameraların bir özelliğidir. 3400 mAh bataryası makul süreler olan 8-10 saat aralıklarda çalışır.